Highland Park Viking Pride Travel Edt.

Eksklusiv Travel Edition nyhed inden for skotsk single malt whisky. Lagret på ikke mindre end 120 nøje udvalgte fade og modnet i 18 år.

4. november 2019 09:30
Highland Park 18y Viking Pride Travel Edition

 

Highland Park ligger i byen Kirkwall på Orkneyøerne, og er det nordligste destilleri i Skotland. Det blev grundlagt helt tilbage i 1798, og har siden produceret deres ikoniske whisky ud fra meget høje standarder fastlagt af grundlæggeren, Magnus Eunson. Magnus Eunson var en direkte efterkommer af vikingerne, der bosatte sig på Orkney for mere end 1.000 år siden, og han delte deres engagement inden for faglært håndværk.

Med Viking Pride Travel Edition mærker man hurtigt engagementet i håndværket. Whiskyen har fået værdifuld tid til at harmonisere i fadene, før den tappes på flaske. En bevidst langsom og gammeldags fremgangsmåde, som mange destillerier for længst er gået væk fra, men som er et kendetegn for Highland Park. Takket være de mange fade der er anvendt i lagringen, en modningstid på 18 år og det naturlige kildevand fra Orkneyøerne, får man en whisky med lækre antydninger af lynghonning, chokolade og kirsebær. Den er rig og sød med sofistikerede topnoter af aromatisk tørv røg.

 

           

 

En whisky som er et essentielt led i enhver entusiasts samling. Kan købes både i Billund Lufthavns Tax Free butik og i webshoppen.

 

Se produkt