Hugo Boss Alive

ALIVE inviterer dig til at leve livet til fulde og finde din egen vej. En moderne og opløftende duft, der efterlader spor af positiv energi.

10. juli 2020 12:30

 

Hugo Boss ALIVE er en moderne parfume inspireret af modige kvinder anno 2020. Duften er skabt af den berømte parfumer Annick Ménardo, der på smukkeste vis fanger glæden ved at leve i nuet. Denne fængslende Eau de Parfum fejrer femininitet og samler kontraster som frugtige blomsternoter med forførende bundnoter af træ.

De nye ALIVE dufte kommer i geometriske og elegante glasflasker, mens den nøgne lyserøde væske fanger lyset, hvilket samtidig også afspejler duftens opløftende natur. ALIVE serien består også af en ALIVE Body Lotion samt en ALIVE Deo Spray, der allesammen nu er på hylderne her i Billund Airport.

Kan købes online her på webshoppen og i Billund Airports egen Taxfree-butik.

 

 

Sprudlende topnoter af æble der blandes med fængslende vanilje, som afrundes med forførende noter af cedertræ, sandeltræ og oliventræ
GLÆDESFULD - LEVENDE - RAFFINERET

 

 

100 ml deodorant spray med den moderne og selvsikre ALIVE duft. Lev livet i nuet og hold dig frisk, mens du er på farten med denne spray.
GLÆDESFULD - LEVENDE - RAFFINERET

 

 

200 ml hånd- og body lotion med den opløftende ALIVE duft. Efterlad et spor af positiv energi med denne fugtgivende lotion.
GLÆDESFULD - LEVENDE - RAFFINERET

 

 

Se produkter