Lancôme Idôle

Ny himmelsk parfume fra det franske skønhedsmærke Lancôme. Med Idôle parfumen bliver du til dit helt eget idol. En sand skønheds must-have!

1. september 2019 13:00

 

Lancômes grundlægger Armand Petitjean var en mand der elskede roser, dufte og kvinders skønhed, hvilket tydelig mærkes i Idôle Le Parfum. Idôle består af en unik kombination af netop roser, men også jasmin og chypre. Tilsammen fremhæver de kvinders udstråling og giver dem en helt særlig glød.

Idôle er til en ny generation af stærke, frimodige og frygtløse kvinder, der er fulde af selvtillid og som tør at være deres eget Idôle.

 

          

 

Lancôme Idôle er udvundet på hele fire slags roser, på tre forskellige metoder og fra to forskellige områder. Resultatet er en strålende og naturlig parfume med en kraftig og vanedannende duft af roser. 

Inde for parfumeverden er jasminblomsten kendt som en af de reneste og mest delikate blomster. I Idôles tilfælde tilfører jasminen også en unik renhed og naturlighed. Duftnoten af jasminblomster er essensen af Idôles sensuelle udstråling.

Duftnoten af hvid chypre giver Idôle Le Parfum en unik komfortfølelse. Den elegante chypre duft trænger igennem de friske og strålende blomsteraromaer og løfter Idôle til exceptionelle højder. 

Lancôme Idôle er tilgængelig i størrelserne 25 ML, 50 ML og 75 ML. De kan alle købes online i Billund Lufthavns webshop og i Taxfree-butikken.

 

Se produkt