LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37

Tag en prøvekørsel i LEGO® Technics nye Lamborghini Sián. Nu tilgængelig i Billund Airports LEGO butik eller online på webshoppen.

12. juni 2020 14:30

 

I LEGOs søgen efter flere inspirerende samarbejdspartnere henvendte designteamet sig til en af verdens mest ikoniske brands. Med sine dynamiske linjer, modige design og elegante kurver er Lamborghini Sián FKP 37 seneste skud på stammen af en lang række ikoniske bildesigns.

Med sine sublime detaljer, som limegrøn farve og gyldne fælge, er LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 en virkelighedstro gengivelse af den originale Sián FKP 37. Skønheden ligger med andre ord i detaljerne. De autentiske detaljer omfatter bl.a. en 8-trins gearkasse, der aktiveres af det bevægelige gearskifte, en V12-motor med bevægelige stempler samt 4-hjulstræk. Drej på rattet for at sætte bilen i position, og nyd både for- og baghjulsaffjedringen. Ligesom den virkelig Lamborghini supersportsvognen har denne modelbil klassiske saksedøre.

            

Tiden glider hurtigt forbi, når du dykker ned i denne utroligt detaljerede byggeoplevelse. Med sine 3.696 elementer, kræver LEGO® Technic Lamborghini Sián dit fulde fokus og opmærksomhed.

Er nu på hylderne i Billund Airports LEGO butik eller online på Billund Airports webshop.

 

Se produkt