Marc Jacobs Daisy Sunshine

Nye limited edition dufte fra Daisy-produktlinjen af Marc Jacobs. Daisy Sunshine er inspireret af lyse ubekymrede solskindage.

13. februar 2019 10:30
Marc Jacobs Daisy Sunshine

 

Kun få uger inde i 2019 kaster Marc Jacobs masser af sol og varme over os. Branded har netop lanceret en limited edition serie fra dets verdenskendte Daisy-produktlinje, som er døbt: Marc Jacobs Daisy Sunshine.

Serien består af 4 nye dufte, hvoraf Billund Airport har fået Daisy Dream Sunshine, Daisy Eau So Fresh Sunshine og Daisy Sunshine på hylderne. De nye Sunshine dufte kommer i friske sommergule flasker og er inspireret af lyse solskinsdage med masser af optimisme og en ubekymret Daisy-ånd.

Kan købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik.

 

 

Friske topnoter af Gule Hindbær afløses af opløftende hjertenoter fra Appelsinblomst, som endeligt afrundes med en aromatisk Moskus i basen. Daisy Dream Sunshine er indre solskin på flaske.

 

 

Forfriskende noter af pærer blender i med blomstrede mellem- og bundnoter af Mimose og Heliotrop. Daisy Eau So Fresh Sunshine er en frisk og flirtende duft, der stråler af glæde og sommer.

 

 

Solrige mellemnoter af Fløjlsblomst omsluttes af varme bundnoter fra Hvidt Træ med en saftig berøring af Hvide Jordbær i toppen. Daisy Sunshine leder tankerne hen på et godt sted med rendyrket optimisme og en ubekymret Daisy-ånd.

 

 

Se produkter