New Grove Rom

New Grove Rom er en fordybning i hjertet af Mauritius - autentisk, varm og indbydende.

6. december 2018 14:30
New Grove Rum

 

Destillering af rom på den østafrikanske østat Mauritius begyndte i år 1852, da Dr. Pierre Charles François Harel satte sig for at lave højkvalitets-rom med lokale ingredienser fra hans store Pamplemousses Garden Estate. I dag, 150 år senere, viderefører New Grove denne stærke arv og delikate smagsoplevelser fra fortiden.

Produceret midt i grønne sukkermarker og fremstillet i begrænserede mængder er New Groves eksklusive rom guf for feinschmeckere og andre romelskende sjæle.

Arv og kvalitet udgør kvintessensen af denne rom. Når du nyder New Groves rommer, fordyber du dig selv i hjertet af øens skæbne – båret væk på en udånding af gamle traditioner og opdagelsen af Mauritius ånd – autentisk, varm og indbydende.

New Grove rom passer til enhver smag: kraftfuld, raffineret eller sød. Disse rommer kan nydes alene eller i dine yndlingscocktails.

New Groves lyst til at eksperimentere har resulteret i en fantastisk serie af Double Cask rom. Double Cask betyder i dette tilfælde rom, der er lagret 7 år på Limousin-egetræsfade plus et ekstra år på en anden type fad. Taxfree-butikken i Billund Airport har netop fået New Groves 3 varianter af Double Cask på hylderne: Acacia, Moscatel og Merisier.

 

 

new-grove_acacia

New Grove Double Cask Acacia er lagret 7 år på Limousin-egetræsfade plus et ekstra år på Akacie-træfade. Resultatet er en elegant og kraftfuld rom. Lidt krydret (peber, muskatnød) med en lækker aroma af bagte æbler, vanilje og tropiske frugter.

 

 

new-grove_moscatel

New Grove Double Cask Moscatel er lagret 7 år på Limousin-træfade plus et ekstra år på egetræsfade, der har indeholdt Moscatel-vin. En frisk og lidt træagtig rom med hints af moden frugt og honning. Den har en skøn duft af tørret frugt og en kraftfuld vedvarende aroma.

 

 

new-grove_merisier

New Grove Double Cask Merisier er lagret 7 år på Limousin-træfade plus et ekstra år på fade af kirsebærtræ. Intens og forførende med noter af vilde kirsebær og solbær. Ganen er blød og afbalanceret med hints af kandiseret frugt.

 

 

Se produkter