Oxley Gin

Oxley er en innovativ kold-destilleret gin med en sand smagseksplosion af frisk frugt, citrus og krydderier. En levende, lys og smooth gin.

24. april 2019 14:30
Oxley Gin

 

Oxley Gin blev præsenteret på det engelske marked tilbage i 2009, og i 2013 fik danskerne mulighed for at købe den herhjemme. Nu er den så endelig kommet på hylderne i Billund Airport. Det er en nyhed, der er værd at skrive om, for Oxley er en helt unik gin, der placerer sig i Super Premium Gin kategorien.

Oxley Gin er ”kold-destilleret”. Det kaldes også for vakuum-destillation og betyder i praksis, at man ved at skabe et vakuum kan reducere det kogepunkt, der kræves for at destillere alkohol. Når kogepunktet nedbringes betydeligt, kan man helt undgå at opvarme urter og neutral kornsprit. Oxley skulle efter sigende destilleres helt ned til -5°C. Fordelen ved denne teknik er, at diverse urter, frugter og blomsterplanter, på et molekylært niveau, forbliver intakte under destillationsprocessen og dermed bibeholder deres smagsgivende intensitet og friskhed. Ingredienslisten er hemmelig. Fremstillingsprocessen er innovativ og omhyggelig. Oxley Gin produceres i små mængder, og der er derfor tale om en small batch gin, en utrolig velsmagende en af slagsen.

Den kan nemt nydes rent, evt. med lidt is, da den er særdeles velafbalanceret. Oxley er levende, lys og glat med en klar smag af frisk frugt, citrus og krydderier. Værdsætter man god gin, og er man ikke bange for en anderledes ginoplevelse, så er Oxley et must-try, som nu er tilgængelig for alle rejsende i Billund Airport. Kan købes i Taxfree-butikken og online her i webshoppen.

 

Se produkt