Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail

En verdensnyhed, der nu forhandles i Billund Airport. Hvis man er fan af Ron Quorhum 30 Aniversario, er den nye Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail et must-try!

9. februar 2018 09:00

 

Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail er en speciel rejseudgave, som er produceret i et meget begrænset oplag til Billund Airport. Her får du den populære og klassiske Ron Quorhum 30 Aniversario med en yderligere lagringperiode på egetræstønder, der har indeholdt sherry. Denne rom har altså de klassiske elementer som appelsinskal, egetræ, kaffe, honning og flødekaramel fra QRM 30 Aniversario, men med nye frugtige og søde noter af bl.a. rosin, figner, nød og abrikos fra lagringen på sherryfadene. De friske citruselementer, som findes i originaludgaven, er fremhævet i QRM 30 Aniversario Travel Retail, hvilket bidrager med en klar karakter af tørrede frugter.

Rommen er blandt de sidste nye skud på stammen fra den gamle familievirksomhed Oliver & Oliver, der ligger i udkanten af Santo Domingo i den Dominikanske Republik, Caribien. Romproduktionen blev grundlagt i 1868 af Juanillo Oliver, og den siddende præsident for virksomheden er i dag Pedro Ramon Oliver, som er direkte efterkommer af stifteren. Virksomheden har gennem århundreder produceret nogle af de mest populære og anerkendte rommer i verden.

Billund Airport har eneret på at forhandle denne helt nye rom. Det betyder, at du som rejsende i Billund Airport her har en unik mulighed for at få fingrene i en usædvanlig eksklusiv flaske. Hvis du er fan af Ron Quorhum 30 Aniversario, er vores nye Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail (Sherry Finish) et must-try!

 

Se produkt