Sorgin Small Batch Gin

Fransk Premium Small Batch Gin baseret på Sauvignon Blanc-druer. En kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc med nuancer af frugt og urter.

19. oktober 2018 14:00
Sorgin Gin

 

Sorgin er en fransk Premium Small Batch Gin. Den første spiritus solgt af de kendte vinproducenter Sabine Jaren og François Lurton, der ejer vinmarker i flere lande, inklusiv familieejendommen Château Bonnet i Entre-Deux-Mers, Frankrig.

Opskriften på Sorgin er inspireret af François Lurtons særlige lidenskab til druesorten Sauvignon Blanc. Denne gin er derfor gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druer og har således fremtrædende noter af Sauvignon Blanc og klassisk enebær. Tilsætningen af grapefrugtskræl, citroner, gyveler, violer og solbærknopper giver friske underliggende frugt- og urtenuancer, der skaber en fin kompleks helhed. Smagsoplevelsen indledes af en fuld pallette med stor aromatisk intensitet, hvorpå en lang elegant eftersmag afslører hints af solbærknopper og viol, perfekt balanceret med enebæren.

Baseret på Sauvignon Blanc er Sorgin en anderledes gin med kraftfulde, men velafbalancerede, aromaer. Den kan nemt nydes rent eller med Tonic, evt. med et twist af grapefrugt eller appelsin. Sorgin kategoriseres som en London Dry Gin og indeholder 43% alkohol.

For de sprogligt nysgerrige er ”Sorgin” et baskisk navn for Heks/Troldkvinde. Jaren og Lurton valgte navnet Sorgin, da de føler, det legemliggør ”en ånd af festivitas og øjeblikke at dele”. Deling eller ej, Sorgin er særdeles anbefalelsesværdig, især hvis man er åben for en ny og ekstraordinær ginoplevelse.

Kan købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik. Fra Billund Airport, til verdens rejsende ginentusiaster.

 

Se produkt