Bache-Gabrielsen Thomas XO Prestige

En kældermesters hyldest til grundlæggeren, Thomas Bache-Gabrielsen. Thomas XO Prestige skiller sig ud fra mængden som en fyldig og afbalanceret cognac med en lang eftersmag.

9. januar 2019 15:00
Thomas XO Prestige cognac

 

Cognac-brandet Bache-Gabrielsen er mere end 110 år gammelt. Det begyndte, da den unge norske løjtnant Thomas Bache-Gabrielsen i 1903 forlod hæren og rejste til byen Cognac i det sydvestlige Frankrig for at få praktisk erfaring, så han en dag kunne overtage sin fars vin- og spiritus butik. To år senere i en alder af blot 22 år overtog han cognachuset Dupuy, senere kendt som Bache-Gabrielsen. I dag er det en mellemstor norsk familievirksomhed, der drives af 4-generation, og som udover Skandinavien også leverer varer til resten af Europa, USA og markeder i Asien. Brandet er den mest sælgende cognac i Norge med over 1 million flasker solgt årligt.

Denne Thomas XO Prestige cognac fremstilles for at hædre grundlæggeren. Kældermesteren har været nede i de dybeste afkroge af kælderen og taget de bedste destillater med op. Gyldne dråber udelukkende fra Grande Champagne og Petite Champagne, hvilket gør, at Thomas XO Prestige falder ind under kategorien Fine Champagne-cognac. Cognacen er i årtier lagret i små egetræstønder, hvor den har udviklet masser af smag og aroma. Resultatet er skønne duft- og smagsnoter af moden citrusfrugt, læder og kanel.

Thomas XO Prestige er en rig og velafbalanceret cognac med en lang behagelig eftersmag. Den fungerer perfekt som en velfortjent opstrammer i en travl hverdag, til fest eller som afslutning på et godt måltid.

Kan nu købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik.

 

Se produkt