Williams Pink Grapefruit Gin

Frisk og anderledes gin i særklasse fra det prisvindende Chase Distillery i England.

28. november 2017 08:30

 

Nu kan du som rejsende i Billund Airport købe den spektakulære Williams Pink Grapefruit Gin. En gin fra det prisvindende Chase Distillery, der har udmærket sig ved, med stort fokus på bæredygtighed, at producere førsteklasses gin og vodka.

Chase Destillery er et familieforetagende grundlagt af William Chase i 2008. Destilleriet har 20 personer ansat, hvoraf de to sønner henholdsvis driver farmen og laver markedsføringen. Hele produktionen af denne gin foregår på destilleriet i Herefordshire, West Midlands-regionen i England, og alle ingredienser i destilleringen kommer fra familiens egen gård.

Williams Gin består af økoæbler, som bringes til gæring og ender som cider. Cideren destilleres til vodka, som igen destilleres til gin. I processen tilføres ginnen vilde krydder- og frugtplanter og tilsættes vand fra familiens egen kilde.

Williams Pink Grapefruit Gin har en skarp og frisk syrlig smag af grapefrugt, der rundes af med noter af vilde krydrede enebær. En fantastisk frisk og anderledes gin, der ved flere smagninger er anerkendt som en af verdens bedste, og som i høj grad kan anbefales.

Kan købes i Taxfree butikken i Billund Airport eller køb den online i webshoppen.

 

Se produkt