Sì Fiori Giorgio Armani

Armani Sì Fiori er en ny feminin forårsduft. Et kraftfuldt blend af blomsternoter, der efterlader et feminint spor, hvorend du går.

11. april 2019 09:30
Si Fiori Giorgio Armani

 

Sì Fiori er seneste nyhed fra det milanesiske modehus Giorgio Armani. Med Sì Fiori genfortolker Armani det klassiske dufttema med topnoter af mandarin og solbær, som er signaturingredienserne i Sì-parfumerne. Friske bundnoter af vanilje og hvid moskus er i perfekt harmoni med hjertenoter af Orangeblomst, patchouli og rose. Resultatet er en raffineret duft med et kraftfuldt blend af blomster, der efterlader et feminint spor, hvorend du går. En unik ny feminin forårsduft.

Flasken er transparent, lakeret i en lys nude-rosa og dekoreret med et sort låg og en gylden ring om halsen. Armani Sì Fiori er indbegrebet af en kvinde, der siger JA til livet med en frygtløs kærlighed til frihed og eventyr.

Giorgio Armani Sì Fiori EDP blev frigivet marts 2019 og er nu tilgængelig for alle rejsende i Billund Airport. Kan købes i Taxfree-butikken og online her i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her