Turmeon Blue Velvet Gin

Hvis du vil underholde venner og familie, er denne Gin en vinder! Blue Velvet Gin indeholder bl.a. ærterblomst, som straks ændrer farven til violet, når der tilsættes tonic.

2. marts 2020 10:00

 

Turmeon kommer fra Zaragoza i Spanien, og er egentlig kendt for at producere vermouth, men nu har Turmeon også lanceret deres første gin, nemlig Blue Velvet Gin, som blev skabt ved lidt af et tilfælde.

Manden bag Turmeon og ejer af vingården Bodegas Martín Jaime, var i gang med at udvikle en ny forårsvermouth med diverse blomster. Da han synes smagen var lidt for sød, valgte han at tilsætte en lille base af gin lavet på enebær, koriander, angelikarod og kardemomme. Resultatet blev Blue Velvet Gin, der har en klassisk profil og en 100% naturlig blå farve. Blue Velvet Gin er desuden lavet af violet blomster, kirsebærblomster, lilje og ærteblomst og det er den sidstnævnte blomst, der straks får farven til at skifte fra blå til violet, når Ginen kommer i kontakt med tonicens surhed.

Som Martín Jaime selv siger: ”Blue Velvet Gin er blevet til ved et tilfælde, og det gør denne gin meget speciel. Der er ikke tilsat farvestoffer, og alting er 100% naturlig. Det virker helt utroligt, at dens farve skifter fra blå til violet, når der tilsættes syreholdig sodavand, men det er sådan, det er. Selvfølgelig var det ikke min hensigt at skabe en gin, men jeg er meget glad for resultatet, og det samme er de kunder, der har haft mulighed for at smage den”.        

Prøv Blue Velvet Gin fra Spanske Turmeon næste gang du skal mixe en gin og tonic og se, hvordan farven på magisk går fra blå til violet, når du tilsætter tonicKan købes i Taxfree butikken i Billund Airport eller køb den online her i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her