Carolina Herrera Bad Boy

Ny eminent og maskulin duft fra Carolina Herrera, der bringer myten om den evige rebel til nutiden. Vis din rebelske side, bryd normerne og slå ned som et lyn.

6. november 2019 08:30

 

Carolina Herrera lancerede sin første parfume tilbage i 1988 og har siden dengang lavet dufte som er synonym med elegance og sofistikation, og som samtidig repræsenterer New York’er stilen. Med lanceringen af Bad Boy Eau de Toilette fortsætter Carolina Herrera sin lange række af sofistikeret dufte.

Bad Boy er et aromatisk udtryk, der er perfekt til den moderne rejsende mand, der har verden som sin legeplads. Bad Boy er sexet, elegant, overraskende og kraftfuld. De mandlige duftnoter består af krydret peber samt frisk italiensk bergamotte, som bliver hjulpet af hjertenoter som cedertræ og salvie, men hemmeligheden i Bad Boy ligger i bund noterne, hvor kakako- og tonkabønnerne skaber en revolutionerende duft. En duft der på alle måder stiler efter perfektion.

 

      

 

Resultatet er en enestående maskulin duft, med et forfinet sensuelt udtryk. Nu tilgængelig som Deo Stick samt 50 og 100 ML Eau de Toilette i Taxfree-butikken i Billund Airport og online her i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her