Graham's 1940 Single Harvest Tawny Port

Yderst eksklusiv portvinsnyhed. De første druer i denne årgang 1940 portvin blev plukket under 2. verdenskrig. Et samlerobjekt for den ultimative portvins-feinschmecker.

16. oktober 2019 15:30

 

Graham’s har siden slutningen af det 19. århundrede ikke alene været en af de største afskibere af portvin, men også en af de mest anerkendte. Deres mangeårige gode ry bliver nok en gang slået fast med deres Graham’s 1940 Single Harvest Tawny Port.

Portvinen hylder hele 3 generationer af Master Blenders, der har bidraget til dens langvarige lagring i Graham’s kældre. I løbet af otte årtier har generationer af Master Blenders sat deres præg på denne ekstraordinære 1940 Harvest Tawny Port. Da de første druer i denne Single Harvest portvin blev plukket i den fredelige Douro-dal i september 1940, rasede Slaget om Storbritannien, og London blev bombet på daglig basis. Charles Symington, Graham’s Master Blender, har valgt to af de få resterende fade fra Graham’s 1940 Tawny Port til denne unikke udgivelse.

Portvinens dybe orange-brune farve afspejler de næsten firs års lagring på fad. Ligeledes er der komplekse aromaer af karamel, pralinechokolade, rørsukker og kaffe, der understøttes af en bemærkelsesværdig friskhed. I smagen er den cremet og intens med en lang eftersmag, der præges af valnødder, citrus og honning, mens der samtidig også er noter af te og tobak.

En portvin der hverken findes bedre eller ældre. Et sandt samlerobjekt for den ultimative portvins-feinschmecker og som nu kan købes både i Billund Lufthavns Tax Free butik og webshop. Ved køb af mere end én flaske er prisen 9.000 DKK pr. stk.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her