Graham's 1994 Single Harvest Tawny Port

Cremet og fyldig portvin fra et af de absolut bedste portvinsår i det forrige århundrede.

20. september 2018 08:45
Graham’s 1994 Single Harvest Tawny

 

Graham’s 1994 Single Harvest Tawny Port er et blend af 19 fade fra årgang 1994. En årgang som var et fænomenalt portvinsår. Nogle vil mene, det var det bedste år for portvinsproduktion i det forrige århundrede. Graham’s ejes og drives af Symington-familien, og de 19 fade her er udvalgt af Charles Symington. Charles var i 1994 i lære som smager, blender og winemaker i familievirksomheden. Serien fra denne periode har derfor fået mærkatet ”The Apprentice”, som reference til den unge Charles. Det er meget typisk for Graham’s at koble historie og personer til gamle Single Harvest-udgivelser.

For at en portvin kan få betegnelsen Single Harvest kræves det, at vinen har lagret mindst 7 år på træfade. Graham’s gemmer dog disse udvalgte fade meget længere, og ved frigivelse er Graham’s Single Harvest Tawnies sjældent yngre end 20 år – og ofte meget ældre.

Den lange fadlagring giver denne Tawny Port en utrolig dyb ravbrun farve og en duft af orientalske krydderier, honning, nødder og figner. En fyldig og cremet portvin med smagsnuancer af friske mørke bær, bergamotte og appelsinskal samt en helt utrolig delikat og dvælende eftersmag af ristet kaffe og karamel.

Graham’s 1994 Single Harvest Tawny Port er nu tilgængelig i Taxfree-butikken i Billund Airport og online her i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her