Graham’s 30 years old Tawny Port

Fremragende portvin perfektioneret gennem 30 år.

18. december 2018 12:30
Graham’s 30 years old Tawny Port

 

Graham’s er en af de sidste portvinsproducenter med eget bødkerværksted, der nøjsomt fremstiller hver enkelt tønde selv. Kombinationen af dette gamle håndværk og Master Blender’s færdigheder har resulteret i en fremragende 30-års Tawny Port - portvin perfektioneret gennem 30 år.

Vinens kontakt med tøndens træ arbejder hånd i hånd for at skabe en af livets største vine. Denne vin er til dem, der er lidenskabelige omkring det kunsthåndværk, en stor portvin er.

Graham’s 30 years old Tawny Port har et flot ravagtigt orange skær og en storslået næse med en bred pallette af tørrede frugter. Smagen er moden og koncentreret med noter af søde frugter, og den fuldendes med en lang og fyldig eftersmag.

Denne portvin fungerer fabelagtigt sammen med mørk chokolade, men kan også nydes alene som en dessert i sig selv. Serveres lettere afkølet.

Graham’s 30 years old Tawny Port kan nu købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her