Graham’s 30 years old Tawny Port

Fremragende portvin perfektioneret gennem 30 år.

18. december 2018 12:30
Graham’s 30 years old Tawny Port

 

Graham’s er en af de sidste portvinsproducenter med eget bødkerværksted, der nøjsomt fremstiller hver enkelt tønde selv. Kombinationen af dette gamle håndværk og Master Blender’s færdigheder har resulteret i en fremragende 30-års Tawny Port - portvin perfektioneret gennem 30 år.

Vinens kontakt med tøndens træ arbejder hånd i hånd for at skabe en af livets største vine. Denne vin er til dem, der er lidenskabelige omkring det kunsthåndværk, en stor portvin er.

Graham’s 30 years old Tawny Port har et flot ravagtigt orange skær og en storslået næse med en bred pallette af tørrede frugter. Smagen er moden og koncentreret med noter af søde frugter, og den fuldendes med en lang og fyldig eftersmag.

Denne portvin fungerer fabelagtigt sammen med mørk chokolade, men kan også nydes alene som en dessert i sig selv. Serveres lettere afkølet.

Graham’s 30 years old Tawny Port kan nu købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt