Highland Park Viking Pride Travel Edt.

Eksklusiv Travel Edition nyhed inden for skotsk single malt whisky. Lagret på ikke mindre end 120 nøje udvalgte fade og modnet i 18 år.

4. november 2019 09:30
Highland Park 18y Viking Pride Travel Edition

 

Highland Park ligger i byen Kirkwall på Orkneyøerne, og er det nordligste destilleri i Skotland. Det blev grundlagt helt tilbage i 1798, og har siden produceret deres ikoniske whisky ud fra meget høje standarder fastlagt af grundlæggeren, Magnus Eunson. Magnus Eunson var en direkte efterkommer af vikingerne, der bosatte sig på Orkney for mere end 1.000 år siden, og han delte deres engagement inden for faglært håndværk.

Med Viking Pride Travel Edition mærker man hurtigt engagementet i håndværket. Whiskyen har fået værdifuld tid til at harmonisere i fadene, før den tappes på flaske. En bevidst langsom og gammeldags fremgangsmåde, som mange destillerier for længst er gået væk fra, men som er et kendetegn for Highland Park. Takket være de mange fade der er anvendt i lagringen, en modningstid på 18 år og det naturlige kildevand fra Orkneyøerne, får man en whisky med lækre antydninger af lynghonning, chokolade og kirsebær. Den er rig og sød med sofistikerede topnoter af aromatisk tørv røg.

 

           

 

En whisky som er et essentielt led i enhver entusiasts samling. Kan købes både i Billund Lufthavns Tax Free butik og i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her