Icelandic Eagle Gin

Håndlavet i hjertet af Reykjavik. Icelandic Eagle Gin er en dyb indånding af islandsk natur.

14. november 2018 14:00
Icelandic Eagle Gin

 

Icelandic Eagle Gin er seneste skud på stammen fra islandske Icelandic Mountain Spirits. Der er tale om Premium Gin, håndlavet i hjertet af Reykjavik. Det islandske destilleri har planer om at lancere i alt fire produkter, hvoraf deres Mountain Vodka var den første og Eagle Gin den anden. De følgende to bliver, jf. officielle kilder, shots og rom.

Produkterne er inspireret af den gamle islandske saga om De Islandske Vogtere kaldet Landvættir. Ifølge sagnet er vogterne mytologiske væsner, der beskytter Island mod sine fjender. Hver flaske repræsenterer en vogter: The Mountain Giant/Bergrisinn, The Eagle/Örninn, The Dragon/Drekinn og The Giant Taurus/Griðungur. En lille bonus info er, at alle islandske mønter desuden har Vogterne på bagsiden.

Icelandic Eagle Gin er, som navnet antyder, inspireret af Örninn/Ørnen. Den er produceret på Island og er lavet med enebær, koriander, ingefær, kvan og en smule appelsin og citron, hvilket giver en behagelig eftersmag med let sødme. Den er glutenfri og lavet med islandsk smeltevand – noget af de reneste vand i verden. Duften og smagen er som en dyb indånding af islandsk natur: ren, lidt jordet og med en blanding af unikke lokale urter.

 

Eagle-Gin-Image_2

 

Den vandt en sølvmedalje ved International Review of Spirits i år, en af USA's ældste og mest indflydelsesrige spirituskonkurrencer, og verdens ginentusiaster er for alvor begyndt at få øjnene op for de islandske dråber. Icelandic Eagle Gin er fantastisk i cocktails og mixed drinks, men kan også nemt nydes rent.

En virkelig spændende gin, som nu er tilgængelig for alle rejsende i Billund Airport. Kan købes i Taxfree-butikken og online her i webshoppen.

SKÁL!

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her