Kay Bojesen Abe Mini

Byd velkommen til en helt ny abe i Kay Bojesens designunivers: den elegante miniabe i mørkbejdset egetræ. Nu tilgængelig i Taxfree butikken og online.

7. oktober 2020 15:30

 

Byd velkommen til en helt ny abe i Kay Bojesens designunivers: den elegante og grafiske miniabe i mørkbejdset egetræ. Den unikke håndværksfinish, der kendetegner Kay Bojesens produkter, er tydelig i den nye miniabe, hvor træet spiller hovedrollen og er behandlet med nænsomhed og respekt. Det kræver stor omhyggelighed og erfaring, når abens små dele skal bejdses, og der ligger mange timers håndværk i hver enkelt lille abe.

 

           

 

Den bejdsede overflade giver træet en dybsort overflade med glød, varme og liv, og de imponerende håndværksdetaljer skaber sammen med den mørke farve et eksklusivt udtryk. Den nye, stilfulde abe er den perfekte gave til designelskeren. Eller til ham eller hende, der slet ikke kan få nok af Kay Bojesens aber. Uanset hvor aben flytter ind, vil den skabe smil og stil med sin finurlige fremtoning og sit elegante udseende.

Oplev det nye familiemedlem af Kay Bojesen klassiske træfigurer næste gang du rejser gennem lufthavn. Miniaben kan selvfølgelig også købes online her i webshoppen.

 

Se produkt