Lancôme Idôle

Ny himmelsk parfume fra det franske skønhedsmærke Lancôme. Med Idôle parfumen bliver du til dit helt eget idol. En sand skønheds must-have!

1. september 2019 13:00

 

Lancômes grundlægger Armand Petitjean var en mand der elskede roser, dufte og kvinders skønhed, hvilket tydelig mærkes i Idôle Le Parfum. Idôle består af en unik kombination af netop roser, men også jasmin og chypre. Tilsammen fremhæver de kvinders udstråling og giver dem en helt særlig glød.

Idôle er til en ny generation af stærke, frimodige og frygtløse kvinder, der er fulde af selvtillid og som tør at være deres eget Idôle.

 

          

 

Lancôme Idôle er udvundet på hele fire slags roser, på tre forskellige metoder og fra to forskellige områder. Resultatet er en strålende og naturlig parfume med en kraftig og vanedannende duft af roser. 

Inde for parfumeverden er jasminblomsten kendt som en af de reneste og mest delikate blomster. I Idôles tilfælde tilfører jasminen også en unik renhed og naturlighed. Duftnoten af jasminblomster er essensen af Idôles sensuelle udstråling.

Duftnoten af hvid chypre giver Idôle Le Parfum en unik komfortfølelse. Den elegante chypre duft trænger igennem de friske og strålende blomsteraromaer og løfter Idôle til exceptionelle højder. 

Lancôme Idôle er tilgængelig i størrelserne 25 ML, 50 ML og 75 ML. De kan alle købes online i Billund Lufthavns webshop og i Taxfree-butikken.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her