Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Limited Editon forårsduft fra Marc Jacobs. Daisy Daze er en frugtig og sød udgave af de klassiske Daisy dufte og kommer i forskellige udgaver, der alle kan købes i Billund Airport.

3. januar 2020 12:30

 

Daisy Eau so Fresh Daze fra Marc Jacobs er en skøn videreudvikling af den originale Daisy parfume og er netop blevet lanceret her i starten af 2020. Ligesom det var tilfældet med den første Daisy, så er det Master Perfumer Alberto Morillas, der ligeledes har komponeret denne strålende buket af frugter og blomster.

Daisy Eau so Fresh Dazes lokkende topnoter af mandarin og mirabelle glitrer på huden som solskin, men indeholder samtidig duftnoter af hvide ferskner og blomsterplantager, der tilsammen skaber en beroligende følelse af friskhed. En sofistikeret, men ikke for alvorlig, duft til kvinder der formår at begejstre sanserne med en lys elegance og finurlig charme.      

Udover Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Daze (75 ml), så er Daze udgaven også tilgængelig som Daisy Daze (50 ml) og Daisy Dream Daze (50 ml). De kan alle købes i Billund Lufthavns Tax Free butik eller online her i webshopen, men kun i en begrænset periode.

 

Se produkter

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her