Daisy Sunshine

Nye limited edition dufte fra Daisy-produktlinjen af Marc Jacobs. Daisy Sunshine er inspireret af lyse ubekymrede solskindage.

13. februar 2019 10:30
Marc Jacobs Daisy Sunshine

 

Kun få uger inde i 2019 kaster Marc Jacobs masser af sol og varme over os. Branded har netop lanceret en limited edition serie fra dets verdenskendte Daisy-produktlinje, som er døbt: Marc Jacobs Daisy Sunshine.

Serien består af 4 nye dufte, hvoraf Billund Airport har fået Daisy Dream Sunshine, Daisy Eau So Fresh Sunshine og Daisy Sunshine på hylderne. De nye Sunshine dufte kommer i friske sommergule flasker og er inspireret af lyse solskinsdage med masser af optimisme og en ubekymret Daisy-ånd.

Kan købes online her i webshoppen og i Billund Airports Taxfree-butik.

 

 

Friske topnoter af Gule Hindbær afløses af opløftende hjertenoter fra Appelsinblomst, som endeligt afrundes med en aromatisk Moskus i basen. Daisy Dream Sunshine er indre solskin på flaske.

 

 

Forfriskende noter af pærer blender i med blomstrede mellem- og bundnoter af Mimose og Heliotrop. Daisy Eau So Fresh Sunshine er en frisk og flirtende duft, der stråler af glæde og sommer.

 

 

Solrige mellemnoter af Fløjlsblomst omsluttes af varme bundnoter fra Hvidt Træ med en saftig berøring af Hvide Jordbær i toppen. Daisy Sunshine leder tankerne hen på et godt sted med rendyrket optimisme og en ubekymret Daisy-ånd.

 

 

Se produkter

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her