New Grove Rom

New Grove Rom er en fordybning i hjertet af Mauritius - autentisk, varm og indbydende.

6. december 2018 14:30
New Grove Rum

 

Destillering af rom på den østafrikanske østat Mauritius begyndte i år 1852, da Dr. Pierre Charles François Harel satte sig for at lave højkvalitets-rom med lokale ingredienser fra hans store Pamplemousses Garden Estate. I dag, 150 år senere, viderefører New Grove denne stærke arv og delikate smagsoplevelser fra fortiden.

Produceret midt i grønne sukkermarker og fremstillet i begrænserede mængder er New Groves eksklusive rom guf for feinschmeckere og andre romelskende sjæle.

Arv og kvalitet udgør kvintessensen af denne rom. Når du nyder New Groves rommer, fordyber du dig selv i hjertet af øens skæbne – båret væk på en udånding af gamle traditioner og opdagelsen af Mauritius ånd – autentisk, varm og indbydende.

New Grove rom passer til enhver smag: kraftfuld, raffineret eller sød. Disse rommer kan nydes alene eller i dine yndlingscocktails.

New Groves lyst til at eksperimentere har resulteret i en fantastisk serie af Double Cask rom. Double Cask betyder i dette tilfælde rom, der er lagret 7 år på Limousin-egetræsfade plus et ekstra år på en anden type fad. Taxfree-butikken i Billund Airport har netop fået New Groves 3 varianter af Double Cask på hylderne: Acacia, Moscatel og Merisier.

 

 

new-grove_acacia

New Grove Double Cask Acacia er lagret 7 år på Limousin-egetræsfade plus et ekstra år på Akacie-træfade. Resultatet er en elegant og kraftfuld rom. Lidt krydret (peber, muskatnød) med en lækker aroma af bagte æbler, vanilje og tropiske frugter.

 

 

new-grove_moscatel

New Grove Double Cask Moscatel er lagret 7 år på Limousin-træfade plus et ekstra år på egetræsfade, der har indeholdt Moscatel-vin. En frisk og lidt træagtig rom med hints af moden frugt og honning. Den har en skøn duft af tørret frugt og en kraftfuld vedvarende aroma.

 

 

new-grove_merisier

New Grove Double Cask Merisier er lagret 7 år på Limousin-træfade plus et ekstra år på fade af kirsebærtræ. Intens og forførende med noter af vilde kirsebær og solbær. Ganen er blød og afbalanceret med hints af kandiseret frugt.

 

 

Se produkter

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her