VERDENSNYHED: Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail

Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail (Sherry Finish) er en verdensnyhed, der helt eksklusivt kun forhandles i Billund Airport.

9. februar 2018 09:00

 

Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail er en speciel rejseudgave, som er produceret i et meget begrænset oplag til Billund Airport. Her får du den populære og klassiske Ron Quorhum 30 Aniversario med en yderligere lagringperiode på egetræstønder, der har indeholdt sherry. Denne rom har altså de klassiske elementer som appelsinskal, egetræ, kaffe, honning og flødekaramel fra QRM 30 Aniversario, men med nye frugtige og søde noter af bl.a. rosin, figner, nød og abrikos fra lagringen på sherryfadene. De friske citruselementer, som findes i originaludgaven, er fremhævet i QRM 30 Aniversario Travel Retail, hvilket bidrager med en klar karakter af tørrede frugter.

Rommen er blandt de sidste nye skud på stammen fra den gamle familievirksomhed Oliver & Oliver, der ligger i udkanten af Santo Domingo i den Dominikanske Republik, Caribien. Romproduktionen blev grundlagt i 1868 af Juanillo Oliver, og den siddende præsident for virksomheden er i dag Pedro Ramon Oliver, som er direkte efterkommer af stifteren. Virksomheden har gennem århundreder produceret nogle af de mest populære og anerkendte rommer i verden.

Billund Airport har eneret på at forhandle denne helt nye rom. Det betyder, at du som rejsende i Billund Airport her har en unik mulighed for at få fingrene i en usædvanlig eksklusiv flaske. Hvis du er fan af Ron Quorhum 30 Aniversario, er vores nye Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail (Sherry Finish) et must-try!

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her