Williams Pink Grapefruit Gin

Frisk og anderledes gin i særklasse fra det prisvindende Chase Distillery i England.

28. november 2017 08:30

 

Nu kan du som rejsende i Billund Airport købe den spektakulære Williams Pink Grapefruit Gin. En gin fra det prisvindende Chase Distillery, der har udmærket sig ved, med stort fokus på bæredygtighed, at producere førsteklasses gin og vodka.

Chase Destillery er et familieforetagende grundlagt af William Chase i 2008. Destilleriet har 20 personer ansat, hvoraf de to sønner henholdsvis driver farmen og laver markedsføringen. Hele produktionen af denne gin foregår på destilleriet i Herefordshire, West Midlands-regionen i England, og alle ingredienser i destilleringen kommer fra familiens egen gård.

Williams Gin består af økoæbler, som bringes til gæring og ender som cider. Cideren destilleres til vodka, som igen destilleres til gin. I processen tilføres ginnen vilde krydder- og frugtplanter og tilsættes vand fra familiens egen kilde.

Williams Pink Grapefruit Gin har en skarp og frisk syrlig smag af grapefrugt, der rundes af med noter af vilde krydrede enebær. En fantastisk frisk og anderledes gin, der ved flere smagninger er anerkendt som en af verdens bedste, og som i høj grad kan anbefales.

Kan købes i Taxfree butikken i Billund Airport eller køb den online i webshoppen.

 

Se produkt

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her