Specialbagage

Specialbagage, dyr og sportsudstyr med på rejsen

Dyr med på rejsen

Ønsker du at medbringe et dyr på rejsen, skal dette altid bestilles på forhånd ved dit flyselskab eller rejsebureau. Husk desuden at undersøge de gældende regler for dyr på den destination du rejser til.

Et dyr kan enten transporteres i kabinen eller i lastrummet. I begge tilfælde skal dyret transporteres i en passende transportkasse. Krav til størrelse på transportkassen og hundes vægt findes på de enkelte flyselskabers hjemmeside.

Vær opmærksom på at der – uanset hvilket flyselskab du rejser med – er krav om transportkassens størrelse i forhold til dit dyrs størrelse. Kassen må således ikke være for lille, dyret skal kunne sidde og stå oprejst i kassen, kunne dreje sig rundt og ligge i en naturlig position. Lufthavnens personale tjekker på vegne af flyselskabet altid kassens størrelse. Vurderes kassen at være for lille, kan den blive afvist.

Se mere her

Specialbagage og sportsudstyr med på rejsen

Medbringes specialbagage eller sportsudstyr, skal dette være booket ved rejsebureau eller flyselskab i forvejen. Ellers kan du ikke være sikker på, at det kan komme med.

Desuden skal det altid overholde følgende grænser for vægt og mål: 95 x 55 cm og en maksimal vægt på 32 kg.

Specialbagagen afleveres ved odd size bagagebåndet på B-siden. Først skal bagagen dog påsættes en almindelig bagagetag, som fås enten ved selvbetjeningskioskerne eller ved flyselskabets skranke.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.