Check-in guide

Vi anbefaler, at du møder op i lufthavnen senest to timer før din afgang

Vi anbefaler, at du foretager online check-in, allerede inden du møder op i lufthavnen.

Gå til check-in online

 

Det er forskelligt, hvornår online check-in åbner, alt efter hvilket flyselskab, du skal flyve med. Som regel åbner online check-in senest klokken 15:00 dagen inden afrejse.

Når du har foretaget check-in online, kan du printe dit boardingkort eller downloade det til din smartphone.

 

Check-in i lufthavnen

Foretages check-in i lufthavnen, skal dette gøres på automaterne lige inden for indgangen i terminalen. Ved automaterne er servicemedarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Undersøg på din flybillet, hvornår dit flyselskab lukker for check-in. Husk, at på det oplyste tidspunkt skal check-in være afsluttet.

Vi anbefaler, at du møder op i lufthavnen senest to timer før din afgang – uanset, om du har foretaget online check-in hjemmefra eller i lufthavnen.

Det tager kun 45 sekunder at droppe kufferten, men specielt i de travle sommermåneder kan der være kø for at nå frem til dropstedet.

 

Sådan checker du ind

1.


Check ind online

Check ind online, og spar tid, når du skal flyve fra Billund Lufthavn.
Det er nemt at checke ind hjemmefra. Du klikker blot ind på bll.dk og indtaster det flynummer, der står på din billet.

2.

3 forskellige muligheder Når du ankommer til Billund Lufthavn, er der 3 forskellige muligheder, alt efter om du er rejsende med bagage, eller du kun rejser med håndbagage.

3.

Security Rejser du kun med håndbagage, kan du gå direkte til Security.

4.

med bagage Rejser du med bagage, skal du gå til skranken med flyselskabets logo på skærmen og aflevere din bagage.

5.

Self Service Bagdrop Spar tid – håndter selv din bagage med Self Service Bagdrop. Indskriv og aflever din bagage på under 1 minut. Gå til Self Service Bagdrop i lufthavnen. Skærmen ved skranken viser udførligt fremgangsmåden: Scan dit boardingkort. Maskinen udprinter dit bagagemærke, som du sætter på din kuffert og scanner. Bagagen sendes herfra direkte til dit rejsemål.

6.

God tur God tur fra Billund Lufthavn.

 

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt