10 gode råd

Praktisk information til dig der rejser med børn

Besøget i lufthavnen er i sig selv en stor oplevelse for børnene. Her er 10 gode råd til at gøre lufthavnsbesøget let, sjovt og en god start på rejsen:

 

Få en god start på rejsen

  • Download gratis appen BiLLs rejse hjemmefra. Se de fire korte film sammen med børnene og tag en snak om, hvad der skal ske i lufthavnen. Appen er gratis, reklamefri og uden spiltilkøb. Den kan hentes til Android og iOS her.
  • Kom i god tid i lufthavnen og tillæg ca. 25 minutter ekstra, hvis I ønsker at gennemføre BiLLs rejse skattejagten i lufthavnen. Skattejagten ligger i appen, som du skal bruge for at finde skatten i lufthavnen.
  • Check-in hjemmefra på www.bll.dk og spar tid i lufthavnen.
  • Sørg for, at alle børnene har deres eget pas, uanset hvor gamle de er.
  • Husk, at der ikke må medbringes væsker af nogen art over 100 ml til personer over 2 år. Særlige regler gælder dog for børn under 2 år.
  • Det er en god idé at få et ordentligt måltid mad inden flyturen. Vælg mellem lækkert og varieret udbud i lufthavnens spiseområde Time to Eat. Her er også børnemenuer (se madudbuddet her).
  • Der skal være plads til forventningsglæden og leg i lufthavnen. Besøg derfor LEGO-butikken i afgangshallen eller tag et spil bordfodbold med familien ved et af de fire gratis bordfodboldborde ved rygekabinerne.
  • Tag skiftetøj med til børnene, hvis uheldet skulle være ude.
  • Benyt lufthavnens puslefaciliteter både før og efter security-tjekket. Puslefaciliteterne og toiletterne har turkise døre, så de er nemme at finde.
  • Slap af og nyd samværet med familien. Din ro og forventningsglæde vil smitte af på børnene.

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt