Check-in

Alle børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er

Alle børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er. Det er kommunens borgerservice, der udsteder pas, og det tager ca. 10-14 dage.

Pas til 0-2-årige er gyldige i to år, og pas til børn og unge i alderen 2-18 år er gyldige i fem år. Pas til voksne er gyldige i 10 år.

Ved rejser til visse destinationer skal passet også være gyldigt i en periode på for eksempel tre eller seks måneder, efter man er kommet hjem igen.

 

Læs mere om pas på:

borger.dk
Politi
Udenrigsministeriet

 

Gratis klapvogne i lufthavnen

Vær opmærksom på, at du ikke kan medbringe din egen klapvogn gennem security i Billund Lufthavn. I stedet kan du benytte lufthavnens gratis klapvogne, som du finder lige efter Exchange ved elevatoren til King Amlet loungen.

Se kort over lufthavnen her:

Se kort

 

Beskyt din klapvogn på rejsen

Sørg for at beskytte din klapvogn godt på rejsen. Du kan i vores Square kiosk i check-in området købe en klapvognspose, som beskytter den godt under hele transporten.

 

Lej en boks og beskyt dine ejendele

Du kan leje en taske eller boks til at beskytte dine ejendele på rejsen. Det kan være klap-/barnevogne eller en lang række forskelligt sportsudstyr. Læs meget mere om Airshells og book på www.airshells.com.

Din taske eller boks udleveres i lufthavnen ved henvendelse til en servicemedarbejder, hvor lejeaftalen fremvises.

Ved hjemkomst afleveres lejet taske eller boks hos Ankomstservice.