Parkering

Shuttlebusser kører gratis hele familien samt bagage til hoveddøren

Ved hvert parkeringsområde kan du kalde på en shuttlebus, som gratis kører hele familien og bagagen helt til døren i afgangshallen.

Du kan se præcis, hvor du kan kalde på shuttlebusserne, som er markeret ved tallet 3 i en gul cirkel på kortet nedenfor. Shuttlebusserne ankommer indenfor maks. 5 minutter efter, du tilkalder.

Du kan være helt tryg ved at lade bilen stå. Alle p-pladser er nemlig indhegnet og videoovervåget og bliver patruljeret 24 timer i døgnet.

Der er ligeledes bemandet p-service 24 timer i døgnet, så er der problemer med bilen, vil der altid være gratis hjælp at hente i P-hus A, stueetagen.

Du kan reservere parkering her:

Reservér parkering

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her