Passagerer med usynlige handicap

Solsikkesnoren er for dig, der har et usynligt handicap eller anden skjult diagnose. Hvis du f.eks. lever med ADHD, angst, autisme, alzheimers, ordblindhed, gigt eller andre diagnoser, der gør turen gennem lufthavnen sværere for dig end for andre. Solsikkesnoren er for dig, der kan og ønsker at rejse selv.

Er dit handicap eller din diagnose så hæmmende for dig at turen gennem lufthavnen er uoverkommelig, så kan du booke personlig assistance via flyselskabet når du køber din flybillet.
Læs mere her.

En diskret måde at indikere at du har et usynligt handicap
Snoren er gratis og udleveres ved mødestedet for handicappede, hvor al visitering foregår fra.

Du skal ikke dokumentere dit handicap.

Solsikkesnoren fortæller os der arbejder i lufthavnen, at du kan have brug for ekstra tid, hensyn og tålmodighed.

Solsikkesnoren er et internationalt symbol på usynlige handicap, der bruges i flere lufthavne i hele verden til at skabe lige rejsevilkår for alle passagerer, der oplever, at turen gennem lufthavnen er uoverskuelig.

Snoren kan bæres af passagerer, der har usynlige handicap som ønsker at rejse, men som vil signalere, at de kan have brug for lidt mere tid, hjælp og tålmodighed fra os.

Vi vil nu gerne tilbyde vores passagerer muligheden for at bestille solsikkesnoren og få den tilsendt direkte hjem til dig. Du skal blot udfylde formularen herunder, så sender vi den med posten til dig hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på at snoren kun er tiltænkt personen med et usynligt handicap og derfor er det kun muligt at bestille 1 snor per bruger. Skal du ikke ud og rejse foreløbigt, beder vi dig om at vente med at bestille. Du kan altid få en solsikkesnor udleveret ved mødestedet for handicappede, som du finder i afgangshallen i terminalen.

Udfyld venligst nedenstående formular