Opbevaring af varer

Gratis opbevaring af varer

 Vi opbevarer dine varer gratis for dig

Shop bare løs på Online-Shoppen eller når du er i lufthavnen. Du behøver ikke slæbe dine varer med på rejsen.

Rejser du til et land inden for EU, tilbyder vi at opbevare dine varer gratis, mens du er væk.

Tilbuddet om gratis opbevaring gælder uanset, om du handler via Online-Shoppen eller i butikkerne i Billund Lufthavn.

 

Afhentning ved hjemkomst

Har du valgt at få opbevaret dine varer indtil du vender tilbage fra din rejse, sørger vi for, at dine varer står klar til dig i vores Pick Up Point på hjemrejsedatoen. Du finder vores Pick Up Point til højre efter tolden.

Få svar på evt. spørgsmål omkring vores Pick Up Point her.

Læs mere om afhentning af varer.

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt