Shop & Collect

Vi har gjort det endnu lettere for dig at handle billige varer i Billund Lufthavn.

Gratis opbevaring

Rejser du til et land inden for EU, behøver du ikke at slæbe dine varer med ud på rejsen. Vi opbevarer dine varer indtil du lander i Billund Lufthavn igen efter rejsen. Varerne afhenter du i vores Pick Up Point på hjemrejsedatoen. Du finder vores Pick Up Point til højre efter tolden.

Rejser du til et land uden for EU, tilbyder vi gratis opbevaring af varer købt i LEGO og Danish Design. Grundet afgiftsregler, skal spiritus, parfume/kosmetik, cigaretter, slik m.m. medtages ud af Danmark.
Gratis opbevaring gælder uanset, om du har valgt at købe varerne i butikkerne eller på Online-Shoppen.

 

Køb online og undgå kø ved kassen

Du kan med fordel foretage dine handler hjemmefra, inden du kommer i lufthavnen. På den måde får du en rolig start på rejsen og skal ikke bruge tid på at stå i kø ved kassen. På Online-Shoppen kan du vælge mellem mere end 5.000 varer og samtidig bestille afhentning af varerne enten ved afrejse eller hjemkomst.

 

Køb mens du er ude og rejse

Sidder du ude på din destination og gerne vil købe billige varer fra Billund Lufthavns butikker, så er det ikke for sent. På Online-Shoppen har du mulighed for at foretage handler op til 24 timer inden du lander i Billund igen. Du skal blot huske at indtaste ”Danmark” som destination samt ”Afhent ved hjemkomst”.

Alt dette kalder vi Shop & Collect!

God shopping og god rejse.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.