Swiss starter rute til Zürich fra Billund

Det anerkendte flyselskab Swiss har meldt sin ankomst i Billund Lufthavn og åbner den 2. juli 2021 en helt ny rute til smukke Zürich med to ugentlige afgange.

Find vandreskoene frem og rejs til alpelandet, hvor fantastiske eventyr venter dig.


Den nye rute tager dig direkte til betagende bjerglandskaber, floddale og spejlblanke søer, der vil imponere på en måde, der får de fleste til at tabe underkæben.

Schweiz skiller sig unikt ud fra nabolandene og har meget at byde på. Zürich er, som den største by i Schweiz, et skønt stop til storby-oplevelser inden du fortsætter mod naturoplevelser i særklasse og små idylliske landsbyer.

Landet byder på fascinerende kultur og historie, men det er den postkortskønne kulisse, der virkelig får oplevelsesbarometret i vejrs.

Direkte rute

Storbyferie i Zürich

2 ugentlige afgange

Storslåede naturoplevelser

5 af de (nok) bedste rejsetips til Zürich
Når du rejser til Schweiz får du bjerge, vandremuligheder og naturoplevelser i særklasse. Før du bevæger dig ud i de betagende bjerglandskaber, bør du dog give dig tid til at lande i Zürich og opleve byen, der med den perfekte blanding af både landsbystemning og storby har meget at byde på. Byen er en metropol med masser af spændende tilbud og et sprudlende kulturliv, der uden tvivl er en storbyferie værd. Her får du 5 gode tips til, hvad du helt sikkert bør opleve i Zürich.
Læs mere