Handicap-parkering

Handicapparkering på P3 og i P-huset

For handicappede er der indrettet afmærkede P-pladser på områderne P3 og i P-huset.

Parkerer du i P-Huset med et handicapkøretøj, kan du opnå en rabat pris. Dette kræver dog, at du trækker en billet ved indkørsel og afregner i P-INFO ved hjemkomst.

Vælger du at benytte betaling med Brobizz eller foretager en reservation, er der ikke mulighed for at opnå yderligere rabat, selvom du ankommer i et handicapkøretøj.

Skulle et af disse områder være optaget, kører man blot frem til bommen, hvor der kan kaldes op til P-INFO, hvorefter en af vores medarbejdere vil guide på plads.

Ved parkering i P-huset og P3 betales der kun for den parkeringspris, der opkræves på P1, når man henvender sig til P-INFO.

LufthavnsParkeringen kan kontaktes på +45 75 35 40 33

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her