Oplad el-bil

I Billund Lufthavn er det muligt at få opladet din el- bil

Dette kan foretages på 4 parkeringspladser i P-Hus A, stueetagen ved P-INFO.

Billund Lufthavn anvender el-ladestandere fra E-On. Vi anbefaler, at du er medlem hos E-On, da du så får udleveret en elektronisk brik, der giver adgang til el-udtagene.

Er du ikke medlem, kan E-On kontaktes på telefon 70 27 05 77 døgnet rundt. Her oplyser du hvilken ladestander, du holder parkeret ved (nummeret er angivet på standeren) samt dit registrerings- og kontonummer. Herefter åbner ladestanderen for el-udtaget.

Ved problemer med tilslutning er du altid velkommen til at kontakte P-INFO, hvor medarbejdere fra LufthavnsParkering står til rådighed med hjælp og vejldening.

For yderligere information om E-On ladestandere samt tilmelding henvises til www.eon.dk.

Parkerer du mere end 1 dag, vil vi bede dig aflevere dine bilnøgler i P-info, der er placeret i p-huset, stueetagen (følg den blå streg). Så har vi mulighed for at flytte din bil efter endt opladning, og dermed give plads til at andre kan få opladet deres el-bil. Efter endt rejse kan du afhente dine bilnøgler i P-info, hvor du også får oplyst, hvor bilen holder parkeret.

P-info har døgnåbent.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.