logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Charter
Fakta om Chania
Sprog
Græsk
Valuta
Euro
Vejret i februar
Dag: 14,8° Nat: 12,6°
Flyvetid
3 t. 45 min.
Lufthavn til centrum
Ca 13 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Knossos’ imponerende ruiner, Samarias kilometerlange forrevne kløft og Elafonissi på den sydlige kyst.

 

Chania lever godt med turisterne

Man kan stadig finde det lokale islæt i danskerne favoritby

Chania har over tid forandret sig. Naturligvis. Hvilken by gør ikke det. Havnebyen med de 50.000 indbyggere er blevet en mere rendyrket turistby. Tidligere fik de mest forfaldne huse i den gamle bydel lov til at passe sig selv, men nu er de opkøbt og renoveret til de fineste ferielejlighedspalæer så centralt i byen som noget.

 

Læs hele artiklen

5 strande på Kreta, der er værd at køre efter

Området omkring havnebyen Chania er typisk der, hvor de fleste danske turister slår sig ned, når feriekalenderen siger Kreta.

Men rundt omkring på den bjergrige ø er de rene perler af strande, som er værd at køre efter. Og det er typisk køreture, der ender med dobbelt gevinst. For udover de smukke strande så er køreturene rundt på øen ofte sceniske med den ene fortryllede udsigt efter den anden over enten Middelhavet eller en frodig dal i De Hvide Bjerge.

Hvilke strande er værd at køre efter? Vi har udvalgt fem af de mest betagende.

 

Læs hele artiklen

Guiden til det græske øhavs smukke strande

Det græske øhav. Så behøver man faktisk ikke sige mere. Man ved bare, der venter en rar oplevelse med den græske varme, venlighed og det særlige sollys, der smyger sig om ferieøerne sidst på eftermiddagen til særligt velegnede billeder til fotoalbummet eller telefonen.

Solferie rimer naturligvis også på strandferie og de mange græske øer er et slaraffenland for strandfolket og børn i badetøj.

Det vil være alt for omfattende at liste alle de bedste strande i det græske øhav op, så vi har holdt os til et par håndfulde strandsand. Til gengæld er vores udvalgte strande virkelig rejsen værd!

Læs hele artiklen