logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Din guide til 5 fede udsigter i Dubai

Dubai er kendt for mange ting efterhånden. For eksempel høje bygninger og hvorfor ikke udnytte arkitekturen og byggeiveren til at tage på udsigtssafari?

Her er fem udsigter, der er værd at tage til Dubai for.

Level 43 Sky Lounge

Her er der pool lounge om dagen og en mageløs bar med udsigt om aftenen. Den tårnhøje placering 155 meter oppe og den luksuriøse indretning minder om mangt en agentfilm eller kærlighedsdrama, som denne udendørs terrasse er badet i byens lys og solnedgang. Her er blandt andet udsigt til Dubai Trade centeret, og som natten falder på, skifter lyset til neonblå, og skal oplevelsen flankeres af spisning, så skal der bestilles bord. Udvalget af vegetarretter, sushi og seafood er populært.

Du finder Level 43 Sky Lounge på Four Points Sheraton.

Level 43 Sky Lounge i Dubai

Four Points Sheraton

Palmen

En af Dubais mest ikoniske bygninger er Palmen. Øverst oppe finder man et 360 graders observationsdæk 240 meter over havets overflade.

Udover en udsigt der tager dig hele vejen rundt om Dubai, så er her cafe og forbindelse til et indkøbscenter, hvis nu man lige skulle stå og mangle noget, og skal den gode udsigt have et ekstra twist, så køb billet til VIP-logen med egen udendørs terrasse. Kig ikke ned.

Palm Island i Dubai

Dubai - Palm Island

At.mosphere

Hele 422 meter over havets overflade får man ikke kun en nådesløst god udsigt, men en plads på klodens højest placerede restaurant. At.mosphere i bygningen Burj Khalifa, som er verdens højeste (og har et observationsdæk på etage 148, 555 meter oppe) er en af verdens mest kendte restauranter ikke mindst på grund af beliggenheden. Menuen står på verdenskøkken, der i mere end en forstand kigger mod alle fire verdenshjørner.

Burj Khalifa i Dubai - Dreamstime

Burj Khalifa i Dubai - Dreamstime

Mercury Lounge

Når det kommer til disciplinen tagterrasser med afslapning, stemning og god mad, så tager Mercury Lounge førertrøjen på. Udover en flot udsigt til Dubais skyline, så er det køkkenets ambition ikke bare at operere med et italiensk inspireret menukort, men genskabe retter og delikatesser a la Sicilien. Restauranten og loungen er ikke mindst populær på grund af en atmosfære nede i gear, og så forringer det ikke oplevelsen, når maden smager af Catania, Palermo og Middelhavet.

Dubai. Foto.Kirill Neiezhmakov Dreamstime.Com

Dubai by - Udsigt fra havnesiden

Foto: Kirill Neiezhmakov - Dreamstime.com

Vii Lounge

Hvis højder ikke lige er din kop te, men du alligevel gerne vil have en god udsigt med hjem til scrapbogen, så er Vii Lounge et besøg værd. Loungen ligger på etage syv og er designet fantasifuldt. Som Alice i Eventyrland møder Babylons hængende haver og sofaer med zebrabetræk. Om du kalder Loungen Vii eller 7 gør ikke alverden, når du først når denne flotte terrasse på Hotel Conrad. Natteravne kan nyde dette fascinerende og lettere gakkede univers samt god udsigt til kl. 3:00 om natten.