logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly og charter
Fakta om Heraklion
Sprog
Græsk
Valuta
Euro
Vejret i maj
Dag: 22,7° Nat: 19,6°
Flyvetid
3 t. 40 min.
Lufthavn til centrum
Ca 3 km
Prisniveau
Middel

Tre største historiske seværdigheder: Heraklion Arkæoligiske museum, Castello del Molo, Det naturhistoriske museum på Kreta.

Opdag det østligste Kreta

Kreta er en absolut feriefavorit for os danskere. Det rødbedefarvede pas fremvises i tusindtal hver sommer, når der med store forventningers suk ses frem til en uge eller 14 dage i varmen og ved havet.

Chania er danskernes hovedby, men den aflange bjergrige ø har så meget mere at byde på end den gamle venetianske havn, hvor hyggelig den end er.

Chania er kun ikke danskernes, men også det vestlige Kretas primære by og øens anden halvdel – den østlige – er noget mere overset og ukendt terræn.

Læs hele artiklen

5 strande på Kreta, der er værd at køre efter

Området omkring havnebyen Chania er typisk der, hvor de fleste danske turister slår sig ned, når feriekalenderen siger Kreta.

Men rundt omkring på den bjergrige ø er de rene perler af strande, som er værd at køre efter. Og det er typisk køreture, der ender med dobbelt gevinst. For udover de smukke strande så er køreturene rundt på øen ofte sceniske med den ene fortryllede udsigt efter den anden over enten Middelhavet eller en frodig dal i De Hvide Bjerge.

Hvilke strande er værd at køre efter? Vi har udvalgt fem af de mest betagende.

 

Læs hele artiklen