logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Afrejsedage
Typiske afrejsedage
m
t
o
t
f
l
s
Næste afgang
I dag kl. 22:55
Fakta om London
Sprog
Engelsk
Valuta
Pund
Vejret i maj
Dag: 16,4° Nat: 11,3°
Flyvetid
1 t. 55 min.
Lufthavn til centrum
Cirka 15 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Big Ben og området omkring Westminster, Det Naturhistoriske Museum og det enorme pariserhjul London Eye.

Flyv til London med

Følg i 007’s fodspor i London

Daniel Craig danser af som 007 i No Time To Die efter en imponerende indsats i rollen som agenten med licens til at dræbe og en ukuelig evne til at redde verden.

Men det betyder jo ikke, at os almindelige dødelige ikke kan tage en dag som James Bond og følge i majestætens fodspor rundt i London. Med andre ord en 007-inspireret dag i den engelske hovedstad.

Om du holder dig til de fornuftige travesko eller klemmer dig ned i smoking, er op til dig.

Læs hele artiklen

London er også markedernes by

Den engelske hovedstad er kendt for sin vibrerende og næsten elektriske charme, men dagligdagslivet er værd at tage en bid af.

Læs hele artiklen

Din guide til te-tid i London

De seneste år har afternoon tea fået et forrygende comeback. Der er ikke et tophotel, restaurant eller museum, der ikke tilbyder afternoon tea. Her er tre gode alternativer til en forrygende undskyldning for at spise kager og alt godt fra konditoriet.

 

Læs hele artiklen

Michelin på budget

En weekend i London er lig med uanede muligheder for kulinariske oplevelser. Det er vel kun New York, der kan matche Londons verdenskøkken i omfang og nuancer. Fra alle klodens etniske køkkener til madmarkeder og meget andet. Fra lavt budget til toppen af poppen overdrysset med stjerner.

 

Læs hele artiklen