logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter
Direkte fly
Rutefly
Næste afgang
02-04-2022 kl. 14:05
Fakta om Torino
Sprog
Italiensk
Valuta
Euro
Flyvetid
2 t. 10 min.
Lufthavn til centrum
16 km
Prisniveau
Middel

Tre seværdigheder: Palazzo Carignano er Torinos gamle kongeslot og et stort monument om tiden som hovedstad i hertugdømmet Savoyen, byens imponerende ægyptiske samling som er det største museum af sin art udenfor Ægypten og nyd udsigten fra byens vartegn Mole Antoniella med det 167 meter høje spir. Der er mere end 1000 trin til toppen eller en tur i glaselevatoren til toppen af denne helt igennem murede bygning, hvilket er et arkitektonisk særsyn for bygninger i denne højde.

Flyv til Torino med

I den nordvestlige del af Italien ligger regionen Piemonte.

Kendt ikke mindst for vin som Asti og delikatesser, hvor nougat skiller sig ud og vingårde, grønne bakkede områder og regionens landområder er attraktioner i sig selv.

Regionens hovedstad er Torino med lige under en million indbyggere en by, der primært er kendt som en industriby. Og det er korrekt, at store industrier som Fiat holder til her, men man skal ikke se en grå, dunstende fabriksby for sig. Tværtimod. Torino er en af Italiens mest elegante og stilige byer. Brede boulevarder og store pladser bærer byen med den stolte historie.

 

Læs hele artiklen