logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Rejs til Grønland med Air Greenland

Den 29. marts 2023 lander Air Greenland i Billund Lufthavn for første gang. Den direkte rute til Grønlands lufthavn, Kangerlussuaq Airport er endelig en realitet og rejsende mellem Grønland og Danmark får nu nemmere ved at besøge venner og familie.


Der flyves en gang ugentligt fra 29. marts 2023.

 

Find flybilletter her

Et udpluk af vores seneste nyheder

Vi har i 2022 præsenteret mere end 40 nye direkte destinationer fra Billund Lufthavn og 2023 ser ud til at starte på samme måde. Herunder kan du se et udpluk af de seneste nye direkte ruter.

Shutterstock 1792065290
Tenerife

Øen med det evige forår. Det gode klima gør Tenerife attraktiv hele året rundt, og selvom vejret i grove træk aldrig ændrer sig, så føles det som om, at øen er en anden, hver gang man kommer tilbage.

Læs mere
Birmingham
Birmingham

Det er som regel London og Manchester, der løber med turisterne, men Birmingham er Englands næststørste by og helt afgjort et besøg værd.

Læs mere
Bolzano Er Porten Til Den Smukke Bjergegn Dolomitterne. Foto. TT Dreamstime
Bolzano

Bolzano på grænsen til Østrig er ikke en ubekendt størrelse for skifolket. For herfra er der forbindelse til ikke færre end 393 skilifte og samlet 1252 kilometer løjper.

Læs mere
Craiovas Bycentrum Er Især Smukt Om Aftenen, Når Der Er Lys På De Mange Fontæner Og Springvand. Foto. Moruzx Dreamstime.Com
Craiova

I det sydlige Rumænien i Dolj-provinsen er Craiova hovedby. Regionshovedstaden er lidt mindre end Aarhus, og vækker måske ikke genklang hos ret mange sådan lige på stående fod. Medmindre man er fodboldinteresseret. Byens fodboldhold slår nemlig sine folder jævnligt i de store europæiske turneringer.

Læs mere
Bergen. Foto.Tomas Marek Dreamstime.Com
Bergen

Bergen er Norges næststørste by, men det virker ikke sådan takket være en varm stemning af nærhed og fjordlandsby. Bergen kaldes derfor heller ikke overraskende for ’Fjordenes Hjerte’ med smalle brostensbelagte gader, flotte huse langs fjeldsiden med vidunderlig udsigt til fjordene omkring Bergen.

Læs mere
Madrid. Foto. Sean Pavone Dreamstime.Com
Madrid

Den spanske hovedstad er en vældig oplevelse for de turister, der er til storbyferier. For kulturelskeren er Madrid førende på verdensscenen med et stort udbud af malerkunst, der i sin stilart spænder fra de flamske mestermalere til Picasso og moderne kunstnere

Læs mere

Unikke oplevelser venter: Tag på eventyr i Grønland

“Wow!” Det er ordet, du hører dig selv sige igen og igen, når du besøger Grønland. Den storslåede natur og den interessante kultur vil sende dig på en unik rejse i landet - der selvom det er en del af Kongeriget Danmark - langt fra ligner noget, du har set før.

 

Læs hele artiklen