logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Fodbold. Direkte

Flyv direkte til fantastiske fodboldkampe i verdens mest konkurrenceprægede ligaer! De bedste europæiske fodboldklubber er lige om hjørnet. Hvor vil du nyde stadionsatmosfæren?

Barcelona
Barcelona

Oplev fodbold i verdensklasse, når Barcelonas fodboldflagskib løber på banen foran op mod 100.000 tilskuere på Camp Nou stadion. Kombiner din fodboldoplevelse med en bade-, storby- eller aktivferie i Barcelona - en by, der er kendt for sin arkitektur, sine strande og sin hippe atmosfære.

Se flyafgange
London City
London

Fodbold er en religion i London, og Emirates Stadium og Stamford Bridge er blot to af de mange stadions, hvor du kan opleve intensiteten af britisk fodbold. Tag også tid til at udforske byens multikulturelle madscene, historiske seværdigheder og verdensberømte shoppingmuligheder.

Se flyafgange
Torino. Foto. Robert309 Dreamstime.Com
Torino

Fodbold og mad er en perfekt kombination i Torino, hvor du kan opleve Juventus spille på Allianz Stadium. Udforsk også byens kulinariske traditioner, historiske seværdigheder og smukke arkitektur.

Se flyafgange
Madrid. Foto. Kasto80 Dreamstime.Com
Madrid

Oplev spansk fodboldkultur på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid, hvor op mod 81.044 passionerede fans kan skabe en stemning, du sent vil glemme. Udforsk samtidig en by med en rig historie, fantastisk gastronomi og smuk arkitektur.

Se flyafgange
Marienplatz Town Hall München
München

Fodbold og øl er en uundgåelig kombination i München, hvor du kan opleve FC Bayern München på Allianz Arena. Med plads til over 75.000 tilskuere er det et af Europas største stadions. Udforsk også byens traditionelle bierstuber, køkken og smukke arkitektur.

Se flyafgange
Panoramaudsigt over Paris by
Paris

Oplev den franske fodboldkultur i Paris, hvor du kan opleve Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Udforsk også byens romantiske gader, smukke arkitektur og verdensberømte museer og kunstscene.

Se flyafgange
Manchester United. Foto. Cowardlion Dreamstime.Com
Manchester

Manchester er fodboldhovedstaden i England, og her kan du opleve de to rivaliserende klubber Manchester United og Manchester City på Old Trafford og Etihad Stadium. Udforsk også byens rige musikscene, historiske seværdigheder og livlige natteliv.

Se flyafgange
Milano Domkirke Duomo Di Milano
Milano

Fodbold og mode er de to store lidenskaber i Milano, hvor du kan opleve AC Milan og Inter Milan spille på henholdsvis San Siro og Giuseppe Meazza stadion. Udforsk også byens verdensberømte mode og design, historiske seværdigheder og livlige natteliv.

Se flyafgange
Birmingham
Birmingham

Oplev fodboldkulturen i Birmingham, hvor Aston Villa og Birmingham City spiller på henholdsvis Villa Park og St. Andrew's Stadium. Udforsk også byens historiske seværdigheder, shoppingmuligheder og en rig madscene.

Se flyafgange

Premier League, La Liga, Bundesliga eller Serie A?

Flyv til store oplevelser med dine europæiske fodboldfavoritter. Tyskland, England og Spanien er svære at komme udenom, men der er også et væld af oplevelser og god stemning på lægterne i lande som Frankrig, Holland og Italien – og listen slutter bestemt ikke der.

Se om du kan flyve direkte til din foretrukne liga fra Billund.

Udforsk de mange destinationer

Officielle kampbilletter og hotel med Spies

Oplev de største fodboldhold på nogle af verdens mest sagnomspundne stadioner. Med Spies kan du mærke suset fra legendariske arenaer som Anfield, Old Trafford, Bernabeu og Camp Nou på tætteste hold – og du kan også støtte det danske landshold på udebane.

Fodboldrejsen købes som samlet pakke med både hotelovernatninger og billetter til kampen. Når du køber rejsen hos Spies, er du sikker på, at dine kampbilletter er officielle.

Find billetter her

Skræddersyet fodboldrejse med LA Travel

LA Travel tilbyder sportspakker med kampbillet og hotelovernatning til alle de største fodboldligaer i Europa. Vi tilbyder pakker til Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 samt de store internationale turneringer Europa League og Champions League.

 

Skræddersy din fodboldrejse

Oplev Danmarks landskampe på udebane med Travel Sense

Er du klar til at opleve Danmarks bedste fodboldspillere på udebane? Nu har du chancen for at rejse med til de danske landskampe og heppe Danmark til sejr sammen med tusindvis af andre danske fans. Hos Travel Sense tilbyder vi en række pakker til Danmarks landskampe på udebane, hvor du får mulighed for at opleve spændingen og atmosfæren på nærmeste hold.

Find din kamppakke her!

Søger du den fulde (fodbold)pakke?

Fodboldpakker.dk er et 100% danskejet rejsebureau, der tilbyder komplette pakkerejser (fly + hotel + billet) til fodbold i Europa. Ved at købe den fulde pakke er du som kunde og forbruger, bedst muligt pakket ind. Fodboldpakker.dk har mere end 20 fodboldliga'er repræsenteret og dermed over 150 forskellige fodboldhold lanceret. Dette åbner op for en masse interessante single- & kombipakker på kryds og tværs af de af de mange turneringer. Vi sender årligt mere end 3000 danskere til fodbold.

Find din fodboldrejse