logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Forkæl dig selv med en solferie!

Kufferten er pakket, men føles underligt let. Hvordan kan det være? Svaret er solferie. Pak badetøj, solbrillerne og et par sandaler og du er klar til at tage af sted. Og nå ja solcreme naturligvis. Men hvorhen?

Få timers flyvning kan være svaret. Europa har nemlig en rigdom af dejlige solrige destinationer, der lokker os blege nordboere med lange lyse dage ved havet.

Vi ser nærmere på fem af dem. 👇

Mallorca

Den spanske ferieø i Middelhavet var jo der, hvor det hele begyndte med Spies’ charterrejser, men Mallorca har bestået tidens test med bravur. De baleriske øers hovedø er i den grad en moderne ferieø med noget for enhver smag.

Alcudias kridhvide og silkebløde strande? Appelsinbyen Solér med de idylliske sporvogne og havet ikke langt væk. Eller hovedbyen Palma som de senere år har vundet stort og stærkt ry som muligheden for at kombinere storbyferie med dasede dage ved stranden. Måske er svaret at leje en bil og tage på strand-safari eller bare holde sig til pool-kanten og nyde feriedagens sandallette tråd.

Flyv med Ryanair eller Norwegian fra 549 kr. /one way ✈️

Mallorca By Panorama Udsigt

Lorem ipsum dotor color tenifa lasuda.

Porto

Portugal har længe været forbundet med Algarve-kysten i feriesammenhæng, men Lissabon og ikke mindst Porto er virkelig kommet ind på ferieradaren de senere år. Af flere årsager og en af dem skal faktisk findes i Storbritanniens Brexit. Det fik nemlig et betragteligt antal unge portugisere med nye ideer og virketrang til at vende hjem og satte gang i nye restauranter, cafeer og spændende virksomheder, der har givet Portugals storbyer et boost.

Porto er en ideel base til dem, der vil udforske de nordportugisiske strande og ikke mindst nyde godt af byens eksplosive gastronomi-scene, der virkelig er en af Europas hotspots, når det kommer til kulinariske glæder.

Flyv med Ryanair fra 369 kr. /one way ✈️

Porto. Foto. Sean Pavone Dreamstime.Com

Lorem ipsum dotor color

Malaga

Malaga behøver ikke en nærmere præsentation, men den smukke by med de kulørte huse og skønne pladser er porten til Sydspanien.

Fra Malaga er der ikke langt til Andalusiens endeløse strande eller tindrende grønne golfbaner, men Spaniens sjettestørste by har også egne badesteder og et stort udbud af kulturelle tilbud. Fra kunstmuseer til det 1000 år gamle palads Alcazaba med den storslåede udsigt over byen.

Glem ikke Malagas gastronomiske scene, der hånd i hånd med oliven, citrusfrugter, vindruer, mandler og naturligvis alt det gode fra havet bedst eksemplificeret og smagt ved byens signaturret fiskesuppen gazpachuelo malagueno.

Flyv med Norwegian eller Ryanair fra 429 kr. /one way ✈️

1 Malaga

Lorem ipsum dotor color

Trapani

Siciliens hovedstad Palermo er et populært rejsemål med sine snævre gader og gadekøkkener, men længere ude vest på øen på den yderste spids tilbyder Trapani sine gæster en behagelig ferie.

Med Trapani, hvor den berømte Marsala vin kommer fra, som base kan strandene på denne del af Sicilien let udforskes, hvor den ene fotogene bugt afløser den anden, og giver samtidig mulighed for at køre ind på den centrale del af øen og opleve det smukke sceneri her. Måske med en overnatning her og der med udsigt til olivenlunde og vinmarker?

Husk solbriller. Det er jo Italien.

Flyv med Ryanair fra 477 kr. ✈️

Trapani. Foto. Stefano Valeri Dreamstime.Com (1)

Lorem ipsum dotor color

Antalya

Den tyrkiske riviera har ikke kun et enormt antal solskinsdage i kalenderen, men også en udsigt der kalder på postkost uanset, hvor man kigger hen. Bjergene i indlandet eller det berusende blå Middelhav.

Strandene her er lange som de meget varme sommerdage, der år efter år får danske turister i alle aldre til at vende forventningsfulde tilbage til denne del af Tyrkiet.

Antalya er turismens hovedstad i Tyrkiet, hvilket er garanti for et stort udfald af hoteller og overnatningsmuligheder samt spændende oplevelser. Besøg den gamle bydel, den krydrede tyrkiske mad eller tag en tur i tidsmaskinen og gå på opdagelse i bygninger fra antikken og det romerske rige. Allerede dengang havde man godt blik for Antalyas enestående placering og mange soltimer nydt i sandaler naturligvis. 

Flyv med SunExpress eller Pegasus fra 960 kr. /one way ✈️

Tag Kabelbanen Fra Kleopatra Stranden Til Antalyas Gamle Borg. Foto. Tolgail Dun.

Lorem ipsum dotor color