logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Om Loungen

Få et tiltrængt break med skønne forfriskninger

 

King Amlet Lounge har sit navn efter Kong Amled, der ligger begravet i den største af fire gravhøje, som findes lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen. Området med de fire gravhøje er et fredet område.

Loungen er et stille og roligt område med arbejdsro og mulighed for afslapning inden rejsen.

 

King Amlet Lounge byder i øvrigt på:

  • Trådløst netværk
  • Plads til store grupper af rejsende gæster
  • Forfriskninger

King Amlet lounge er et besøg værd

For passagerer på rutefly er der mulighed for at købe adgang til King Amlet Loungen og i rolige, afslappende omgivelser, få et lille tiltrængt break med skønne forfriskninger.

Priser og samarbejdspartnere

 

Vigtig service for Billund Lufthavn

For Billund Lufthavn er det vigtigt, at loungen hele tiden udvikler sig i takt med passagerernes efterspørgsel. Internationale aviser og tidsskrifter, computere med internet, møderum, badefaciliteter og forfriskninger er nogle af de services, som King Amlet Lounge tilbyder.

- Mange af vores passagerer bruger loungen til at arbejde eller slappe af før afrejse. Derfor er en del af loungen indrettet med komfortable liggestole, ligesom vi tilbyder passagerne mulighed for et bad, fortæller Jan Hessellund.

Fakta om Priority Pass-programmet

  • I alt uddeler Priority Pass 17 globale priser til de bedste lounger i hele verden
  • Priority Pass-programmet er en del af Priority Travel Group, som specialiserer sig i internationale rejseklubber

 

Fakta om King Amlet Lounge

  • King Amlet Lounge har plads til 200 passagerer
  • Loungen har været i Billund Lufthavn siden 1990
  • King Amlet Lounge er opkaldt efter Kong Amled, der ligger begravet i den største af de fire gravhøje, der findes lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen
  • Business Class-passagerer, Priority Pass-medlemmer og andre tilmeldte ordninger har adgang til loungen inden afgang

 

Åbningstider i King Amlet Lounge

Mandag 04.30 - 22.00
Tirsdag 04.30 - 22.00
Onsdag 04.30 - 22.00
Torsdag 04.30 - 22.00
Fredag 04.30 - 22.00
Lørdag 04.30 - 20.00
Søndag 04.30 - 22.00

 

 

Velkommen i den nye King Amlet Lounge

 

Vores lounge gennemgik en stor og flot forvandling i 2020, og har fået endnu bedre plads end tidligere. Den nye lounge er indrettet med danske designmøbler og står klar med et nyt, smukt udtryk i en nordisk stil med lette og lyse materialer, der er brugt på minimalistisk vis. King Amlet Lounge både fastholder alle de gode ting, der kendetegner Billund Lufthavn samt omfavner de muligheder, der opstår med den fortsatte generelle udvikling i lufthavnen. Kapaciteten er nu øget til 300 pladser i den gennemrestaurerede lounge, og er nu fremtidssikret til den fortsatte positive vækst i Billund Lufthavn.

 

Som noget helt nyt er der skabt en balkon hele vejen gennem den nye lounge. Fra stort set alle siddepladser i loungen, er der nu udsigt direkte til flytrafikken på landingsbanen, og netop denne udsigt har været én af prioriteterne i vores ombygning.

 

Derudover har vi arbejdet med zone-opdelinger i loungen således, at vi kan placere vores gæster bedst muligt, så vi rammer deres individuelle behov og ønsker. Den første zone, som ligger lige overfor den store, åbne buffet, er ’dining zone’ med masser af lys og luft og mulighed for at sidde under de store, grønne træer. Her er man hurtigt ude og inde af loungen, hvis tiden er knap. Næste zone, man rammer, er ’family zone’, hvor der er plads til familier med børn og indrettet med bordplader, der er udformet, så der kan spilles skak, mølle og dam m.m. Den tredje zone er ’lounge zone’, hvor der er gode, behagelige siddepladser med mulighed for at sidde for sig selv eller sammen i mindre grupper. De sidste 2 zoner er hhv. ’quiet zone’ og ’working zone’, hvor der er ro og plads til afslapning eller mulighed for at sidde ved afskærmede arbejdspladser. Her etableres også ’telefonbokse’ til private samtaler.

 

King Amlet Lounge er klar til at byde jer velkommen i de nye, flotte rammer.