logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Velkommen i den nye King Amlet Lounge

Gæsterne i Billund Lufthavn kan glæde sig til at starte rejsen i den nye lounge, der har gennemgået en stor og flot forvandling og har endnu bedre plads end tidligere. Den nye lounge er indrettet med danske designmøbler og står klar med et nyt, smukt udtryk i en nordisk stil med lette og lyse materialer, der er brugt på minimalistisk vis. King Amlet Lounge både fastholder alle de gode ting, der kendetegner Billund Lufthavn samt omfavner de muligheder, der opstår med den fortsatte generelle udvikling i lufthavnen. Kapaciteten er nu øget til 300 pladser i den gennemrestaurerede lounge, og er nu fremtidssikret til den fortsatte positive vækst i Billund Lufthavn.

Som noget helt nyt er der skabt en balkon hele vejen gennem den nye lounge. Fra stort set alle siddepladser i loungen, er der nu udsigt direkte til flytrafikken på landingsbanen, og netop denne udsigt har været én af prioriteterne i vores ombygning.

Derudover har vi arbejdet med zone-opdelinger i loungen således, at vi kan placere vores gæster bedst muligt, så vi rammer deres individuelle behov og ønsker. Den første zone, som ligger lige overfor den store, åbne buffet, er ’dining zone’ med masser af lys og luft og mulighed for at sidde under de store, grønne træer. Her er man hurtigt ude og inde af loungen, hvis tiden er knap. Næste zone, man rammer, er ’family zone’, hvor der er plads til familier med børn og indrettet med bordplader, der er udformet, så der kan spilles skak, mølle og dam m.m. Den tredje zone er ’lounge zone’, hvor der er gode, behagelige siddepladser med mulighed for at sidde for sig selv eller sammen i mindre grupper. De sidste 2 zoner er hhv. ’quiet zone’ og ’working zone’, hvor der er ro og plads til afslapning eller mulighed for at sidde ved afskærmede arbejdspladser. Her etableres også ’telefonbokse’ til private samtaler.

King Amlet Lounge er klar til at byde jer velkommen i de nye, flotte rammer.