logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Café Square

Stort udbud af mad- og drikkevarer

 

I Café Square er der en konstant summen af liv og rejseglæde – og folk, der siger goddag og farvel til hinanden.

Café Squares åbningstider er tilpasset flytrafikken, og har dagen igennem et stort, varieret udbud af mad- og drikkevarer. Her findes noget for enhver smag – noget varmt, noget koldt, noget hurtigt og lækkert og derudover det store, brede udvalg indenfor slik, aviser og blade.

Kom og se de mange gode tilbud, Cafe Square ligger placeret før Check-In området.

Nøglehuls- og fuldkornsmærket

En del af vores brød er nøglehuls- og fuldkornsmærkede - blandt andet lækre grove rundstykker. Det betyder, at brødet indeholder mindre fedt, salt og sukker - og flere fibre.

TO GO - Food & Beverage

Der er også mulighed for at købe en hurtig snack ved indgangen til ankomstområdet, hvor pølsevognen "Steffs Place" tilbyder traditionelle grillretter fra Steff Houlberg.

Covid-19

Vi overholder retningslinjer omkring Covid-19, så du sikkert og trygt kan rejse fra Billund Lufthavn og selvfølgelig også kan spise hos os. Mundbind er obligatorisk ved rejse gennem lufthavnen. Mens du som spisende gæst nyder din mad, er det naturligvis tilladt at fjerne mundbindet. 
Sprit er let tilgængeligt overalt i lufthavnen.  Rejser man flere sammen, opfordrer vi til at man sidder sammen og vi har sikret, det er muligt at holde afstand til andre rejsende.