logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Gastro

Restaurant med fantastisk udsigt

 

Gastro er til dig, der ønsker en komplet rejseoplevelse på Business Class, eller for dig, der blot ønsker noget særligt, noget ekstra og noget bedre.

I Gastro har du mulighed for at få en god madoplevelse inden flyveturen. Her findes flere egne specialiteter på menukortet samt et bredt udvalg af varme og kolde drikke.

Her er muligheden for at nyde et godt glas vin eller øl i baren, eller modsat få det hele serveret ved bordet.

I Gastro kan du sidde i restaurantomgivelser og samtidig nyde en fantastisk udsigt ud over lufthavnen, hvor du kan følge med i flytrafikken på 1. parket.

Rigtig god fornøjelse.

 

Ønsker du at bestille bord hos Gastro?

I vores højsæson anbefaler vi, at du reserverer bord i god tid grundet stor efterspørgsel.

Du kan reservere bord i vores online bookingsystem.

Det er nemt og ligetil. Du markerer, hvor mange personer I kommer, og vælger en dato i kalenderen i bookingsystemet. Dernæst bliver du bedt om at angive klokkeslæt for reservationen samt at indtaste dine kontaktoplysninger. Når din booking er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på din e-mail.

Se ledig tid og book


I vores menukort finder du flere af vores helt egne lokale specialiteter samt et bredt udvalg af varme og kolde drikke. Vi tilbyder gourmetretter med en tilberedningstid på maks 20 minutter.

Gastro menukort

 

Glutenfrit brød

Det er muligt at tilkøbe glutenfrit brød i udvalgte menuer. Det betyder, at du som glutenallergiker kan nyde samme retter som dine rejsefæller.

Der må som udgangspunkt forventes en ekstra ventetid på servering af glutenfri produkterne. Menuer med glutenfri produkter pålægges 20 kr. i forhold til normal prisen.

 

Åbningstider

Åbningstiderne i Gastro er koordinerede og fleksible efter flyvningerne, og tidspunkterne kan variere afhængigt af den aktuelle situation.

 

Bedøm os på Tripadvisor

Vi vil gerne give dig den bedst mulige restaurant oplevelse som gæst i Gastro. Derfor håber vi, at du har lyst til at bedømme os på Tripadvisor, således vi hele tiden kan optimere kundeoplevelserne.

Find os her

 

Bemærk:

Restauranten befinder sig efter Check-in og sikkerhedskontrol. Gæster, der ikke skal forbi check-in og sikkerhedskontrol har derfor ikke adgang, med kan i stedet finde mad og drikke i Square Café eller Steff’s Place (klassisk pølsevogn).

 

Covid-19

Vi overholder retningslinjer omkring Covid-19, så du sikkert og trygt kan rejse fra Billund Lufthavn og selvfølgelig også kan spise hos os. Sprit er let tilgængeligt overalt i lufthavnen.  Rejser man flere sammen, opfordrer vi til at man sidder sammen og vi har sikret, det er muligt at holde afstand til andre rejsende.