logo
logo

Søg

0 Resultater

sider
produkter

Ikke lige til øl af flasken?

Vi er her kommet med vores bedste bud på, hvad indholdet i årets julehilsen kan bruges til, hvis du ikke er så meget til den rene øl.

BLL braiserede svinekæber

Til 4 personer skal du bruge: 16 svinekæber, 3 gulerødder hakket i grove stykker, 1 løg i både, 4 fed knuste hvidløg, 1 flaske Beer, Liquorice & Love, 1 spsk. Peberkort, 2 laurbærblade, 5 kviste timian, 1 spsk. honning, 1 spsk. Balsamico, 25g. koldt smør og salt og peber efter smag

Tag svinekæberne og puds den fri for hinder. Brun dem herefter i en tykbundet gryde med lidt olie. Sørg for de alle får en lækket brunet overflade.

Kæberne tages op og ligges på en tallerken. Brun herefter gulerødder, løg og hvidløg. Kom så kæberne tilbage i gryden og tilsæt Beer, Liquorice & Love. Peberkorn, laurbær samt timian puttes i gryden. Et smart trick er enten at binde det sammen eller ligge det i en tepose, så det er nemmere at fiske op.

Der sættes låg på hele herligheden og kæberne skal simre et par timer. Sørg lige for at vende rundt i gryden undervejs, så alle kæber får lige meget varme.
Låget tages af og retten simrer videre i 20 minutter, til kæberne er helt møre.

For at få en god sovs kan kæberne tages op, og væsken sigtes over i en ren gyde og koges en smule ind. Smag den til med honning, balsamico og salt. Til sidst piskes kold smør i og kæberne kommes tilbage i saucen.

Serveres evt. med en god kartoffelmos samt ristede mandler, frisk timian, persille eller æbletern på.

BLL rugboller med chokolade og hakkede mandler

Til 36 boller skal du bruge: 4dl vand, 4dl Beer, Liquorice & Love, 50g gær, 4 spsk. Maltsirup, 4 spsk. smagsneutral olie, 200 g rugperler, 100g sesamfrø, 100g hørfrø, 100g solsikkekerner, 100g græskarkerner, 600g ølandshvede, 600g fint rugmel, 2 spsk. havsalt, 340g hakket chokolade, 600g hakkede mandler.

Tænd ovnen 175 grader alm. ovn. Bland vand og Beer, Liquorice & Love sammen inden gæren opløses heri.

Tilsæt maltsirup og rapsolie. Rør godt rundt inden rugperler, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner blandes i.

Tilsæt mel og salt sammen med den grofthakkede chokolade.

Lad dejen hvile lunt med et fugtigt klæde i en times tid.

Smut mandlerne og hak dem. Form bollerne og vend dem i mandlerne inden de gives et tryk for at blive lidt flade.

Bag dem ved 175 grader i 40 minutter – Først 20 minutter ved alm. ovn og herefter 20 minutter ved varmluft.

Øllebrød lavet på Beer, Liquorice & Love

Denne portion er til 4 voksne: 350g rugbrød, 4dl Beer, Liquorice & Love, 4dl vand, 25g sukker, 2,5 dl pisket fløde til toppen.

Smulder brødet i grove stykker og kom i en gryde med vand og Beer, Liquorice & Love. Lad det gerne hvile 1-12 timer på køl.

Tag gryden ud af køleskabet og varm op. Lad det simre under låg i omkring 20 minutter. Er grøden for grov kan den med fordel blendes inden sukkeret tilsættes og koges op.

Server med flødeskum eller prøv med friske bær, hakket chokolade og måske honning.

Rigtig god fornøjelse

Jesper & Henriette